“Alle 7 goed” in kerkcentrum De Lichtboog

De wijkgemeente StadsPoort nodigt u uit om op 15 juli a.s. de muzikale voorstelling “Alle 7 goed” over de 7 werken van barmhartigheid bij te wonen.

Verhalenverteller Kees Posthumus en accordeonist Dirk Overbeek presenteren u in 7 delen de werken van barmhartigheid voor mensen van hier en nu.

Natuurlijk, de zeven werken van barmhartigheid deugen. Er valt geen speld tussen te krijgen, dat het goed is om ze te doen. Tegelijkertijd kunnen ze wel een frisse update gebruiken. En die krijgen ze in “Alle 7 goed”.

Maar het is nog maar de vraag of naturisten wel zo blij zijn met de opdracht de naakten te kleden. Het Adamskostuum bevalt hen prima. En lang niet iedereen wordt even enthousiast bij het voorstel de vreemdeling te herbergen. Anders was ons asielbeleid wel humaner. En wie de hongerige gaat voeden, moet rekening houden met diverse diëten.

De voorstelling begint om 19.30 uur in kerkcentrum De Lichtboog, Klokkeluiderstraat 10, 1315 EJ Almere. De zaal is open vanaf 19.00 uur. Na de voorstelling, die 70 minuten duurt, is er een collecte van Kerk in Aktie voor Oekraïne. Aansluitend is er tijd voor ontmoeting en natuurlijk koffie, thee of een drankje.

De toegang is gratis. Registeren mag (niet verplicht): zingenindekerk.nl/agenda.   

Iedereen is welkom!

Voor meer informatie: Dorien van de Bovenkamp, dorienvandebovenkamp@gmail.com