Zaalverhuur

Goede Rede, één van de meest markante gebouwen van Almere is al ruim 30 jaar een multifunctioneel ontmoetingscentrum met zo’n 40.000 gebruikers per jaar.

Naast haar primaire functie als kerkcentrum is Goede Rede uitermate geschikt voor:
• Vergaderingen
• Cursussen
• Exposities
• Concerten, muziek & toneel
• Seminars, voorlichtingsbijeenkomsten
• Recepties
Voor de beschikbaarheid van zalen zie: onze on-line agenda:
Voor verhuurprijzen de prijslijst per zaal.
Verder zijn onze algemene voorwaarden van toepassing bij alle verhuur.
!NB: In verband met de extreem gestegen energieprijzen zijn wij tot nader bericht genoodzaakt om tijdelijk een energietoeslag van 25% van de verhuurprijs te berekenen. Zie ook artikel 6.7 van de algemene voorwaarden.
Het aanvragen van reserveringen kunt u doen door een email te sturen naar agendabeheer@goederede.nl

Grote kerkzaal voor concerten en veel meer.

De, volledig af te sluiten, grote kerkzaal met ruim 300 zitplaatsen (uit te breiden naar 450) beschikt over de beste akoestiek in Almere en biedt met haar professionele grote podium ruime mogelijkheden voor diverse vormen van kerkdiensten, concerten, musicals, seminars en voorlichtingsbijeenkomsten.

De Kapel of kleine kerkzaal

De kapel, biedt een intieme sfeer met maximaal 100 zitplaatsen in een cirkelvormige opstelling. De zaal is uitermate geschikt voor diverse vormen van kerkdiensten, vergaderingen en kleinschalige concerten. Het biedt tevens een prima ruimte voor koren ter voorbereiding op uitvoeringen.

De centrale ontmoetingsruimte

De centrale ontmoetingsruimte, met een bar en diverse zitjes en statafels, in diverse opstellingen, biedt alle mogelijkheden om gasten voor en na de uitvoeringen op te vangen. Deze ruimte is tevens uitermate geschikt voor recepties of andere feestelijke bijeenkomsten. De ruimte is uit te breiden met een naastgelegen grote vergaderzaal waardoor nog meer mogelijkheden ontstaan.
De grote bar en uitgebreide moderne keuken staan centraal opgesteld en zijn voorzien van alle mogelijkheden om de bijeenkomsten optimaal te ondersteunen.

Vergadermogelijkheden

Naast de grote kerkzaal en de kapel zijn diverse vergaderruimtes voor 18-70 personen beschikbaar. Vraag naar de mogelijkheden! Voor uw vergaderingen bedienen we u graag met koffie, thee of fris. Maar wij staan ook gereed om lunches en buffetten via catering te organiseren. Kortom: we bieden u diverse mogelijkheden op maat.

Er zijn diverse faciliteiten beschikbaar ter ondersteuning (flipovers, dvd spelers, beamers, geluidsinstallaties, TV, draadloos internet).

Bij goed weer zijn er zelfs mogelijkheden om het kerkplein aan de fraaie kerkgracht van Almere Haven te benutten!

Bereikbaarheid

Goede Rede is gesitueerd op korte loopstand van de gezellige haven met rondom vele restaurants met mogelijkheden voor lunch en diner. Goede Rede is zeer goed bereikbaar met zowel eigen als openbaar vervoer. Er zijn diverse mogelijkheden voor gratis parkeren rondom en in de buurt van het gebouw waaronder de parkeergarage