Palmpasen in Goede Rede

In het weekend van 1 en 2 april is het Palmpasen. In kerkcentrum Goede Rede maken we daar ieder jaar een vrolijk feest van. Van harte welkom om het feest met ons mee te vieren!

Zaterdag 1 april van 14:00-15:00 Palmpasenstokken versieren
Traditiegetrouw versieren we ieder jaar palmpasenstokken. Alle kinderen zijn daarvoor weer van harte welkom met hun ouders, opa/oma of verzorger(s). Neem zelf alleen een lege palmpasenstok mee. Voor het versieren is verder alles aanwezig. Na afloop mag je de versierde stok mee naar huis nemen. Je kunt de stok ook alvast in de kerk laten voor de Palmpasenviering.


Zondag 2 april om 10:00 oecumenische Palmpasenviering
Net als andere jaren vieren we samen met de mensen van de Open Kring: we zingen samen, spelen een verhaal en lopen een vrolijke optocht met onze mooi versierde palmpasenstokken. Nieuw dit jaar is dat we ná de viering doorlopen naar woonzorgcentrum de Overloop. We laten ook aan de bewoners daar onze stokken zien en verspreiden zo de vreugde van Palmpasen. Zo maken we er maken er voor jong en oud een feestje van.
Meezingen in het kinderkoor? Zie onder voor meer informatie!

Hopelijk tot 1 april (echt waar) en vergeet niet je eigen palmpasenstok mee te nemen!

Houd je van zingen? Zing dan mee!
Wie wil er meezingen in het Kinderkoor in de Oecumenische viering voor jong en oud op zondag 2 april 2023 om 10.00 uur in het Oecumenisch kerkcentrum Goede Rede in Almere-Haven?

De repetitiedagen zijn op de zaterdagen: 18, 25 maart en 1 april van 16.00-17.00 uur in de kapel van Oec. Kerkcentrum Goede Rede.

Neem voor meer informatie over het kinderkoor contact op met Anja Stam: aakstam@gmail.com