Info RK en Oec. vieringen in Goed Rede

Vanaf heden is vooraf intake voor onze vieringen noodzakelijk! Per viering zijn maximaal 30 (nieuw, zie het bericht onder deze mededeling) personen toegestaan, (uitgezonderd medewerkers.) De mensen kunnen zich voor elke RK viering opgeven aan: Cocky Kuipers, tel: 06-53371540 cockyalmere@gmail.com Voor de Oecumenische vieringen aan: Anja Stam, Tel. 036-5311385 email aakstam@gmail.com   De RK vieringen zijn: 11 oktober ; 1 + 15 november en 6 + 20 december. De Oecumenische vieringen zijn: 25 oktober en 22 november (Eeuwigheidszondag Allerzielenviering.)   Alle vieringen beginnen om 9.30 uur!   Voor, tijdens en na de vieringen zijn geen consumpties toegestaan!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *