HELP Goede Rede Beheer (Vacatures)

Een crisisteam is sinds begin 2022 druk geweest met het beheer van ons fraaie Kerkcentrum Goede Rede. Er is mooie voortgang geboekt maar er zijn ook nog grote zorgen voor de continuïteit.
Een nieuw bestuur heeft de taken overgenomen van het crisisteam:
Dit bestuur bestaat uit: Jan Denkers (ad-interim voorzitter en agendabeheer), Jos Fontijn (secretaris) Wim Bakker (penningmeester), Henk Sloot (technische zaken) en Anne de Vries (ad-interim adviseur technische zaken en agendabeheer). Verder zijn we dankbaar dat Peter Zwierstra de operationele taak van agendabeheer gaat oppakken. Echter daarmee zijn we er echt nog lang niet. Het is niet goed om agendabeheer bij één persoon te leggen en de ad-interim bestuursleden leggen binnenkort, na een drukke periode, hun functie neer voor wat welverdiende rust

Klik hier voor vacature Agendabeheer

We zijn nu dus vooral nog heel hard op zoek naar een VOORZITTER en nog één of twee leden die samen met Peter het AGENDABEHEER op zich willen nemen.

Klik hier voor vacature Voorzitter