Activiteiten in de vredesweek

Op verschillende manieren besteden wij in de vredesweek (17-25 september) de aandacht op vrede.

Woensdag 21 september wordt er een sobere maaltijd gehouden met aansluitend in de kapel een stilte cirkel waarin we onze gedachtenkunnen richten op wat wij voelen bij het woord vrede en wat vrede voor ons betekent. De gedachten blijft privé en hoeven niet gedeeld te worden.

De maaltijd begint om 17:30, vanaf 18:30 kunt u aansluiten bij de stiltekring.

Opgeven en meer informatie bij Anja Stam: aakstam@gmail.com

Zaterdag 24 september is de kerk van 10:00-12:00 geopend. Tussen 10:00 en 11:00 is er de mogelijkheid om een kaarsje op te steken of  stil te zijn de kapel. Vanaf 11.00 uur zal het carillon bespeeld worden door de stadsbeiaardiers.

Zondag 25 september is er om 10.00 uur de oecumenische Vredesviering waarin Ben Roest samen met leden van de oecumenische werkgroep voorliturgie voor zal gaan.

Van harte welkom in Goede Rede!