Corona regels per 20 dec

Maandagavond heeft de WKR in een digitale vergadering en in overleg met de beheercommissie afspraken gemaakt voor de maatregelen rond de vieringen met de kerst. Doorslaggevend is dat we geen uitzonderingspositie willen, maar ons solidair verklaren met hetgeen er aan de samenleving is opgelegd.  Goede Rede zal in ieder geval tot het einde van de huidige lockdown gesloten zijn voor vrijwel alle activiteiten.
Bij geen enkele kerkdienst tot 14 januari worden er dus kerkgangers toegelaten. Voor kerstavond was dit al bekend, ook voor kerstmorgen is nu dit ingrijpende besluit genomen.
De kerstvieringen zullen worden gestreamd of vooraf worden opgenomen zodat u vanuit de huiskamer met ons  mee kunt vieren en.. dan mag u uit volle borst meezingen. Voor de overige zondagen kijken we wat mogelijk is. Op de website vind u altijd de laatste stand van zaken.

De Open kerk op vrijdagochtend is met onmiddellijke ingang ook twee weken gesloten. We hopen vanaf 7 januari weer, net zoals Kerk-is-open tijdens eerdere lockdowns, open te gaan voor het aansteken van een kaarsje of een gesprekje. Daarover zullen we in de eerste week van januari nader bericht geven.

Geef een antwoord