Info RK en Oec. vieringen in Goed Rede

Vanaf heden is vooraf intake voor onze vieringen noodzakelijk! Per viering zijn maximaal 30 (nieuw, zie het bericht onder deze mededeling) personen toegestaan, (uitgezonderd medewerkers.) De mensen kunnen zich voor elke RK viering opgeven aan: Cocky Kuipers, tel: 06-53371540 cockyalmere@gmail.com Voor de Oecumenische vieringen aan: Anja Stam, Tel. 036-5311385 email aakstam@gmail.com   De RK vieringen zijn: 11 oktober ; 1 + 15 november en 6 + 20 december. De Oecumenische vieringen zijn: 25 oktober en 22 november (Eeuwigheidszondag Allerzielenviering.)   Alle vieringen beginnen om 9.30 uur!   Voor, tijdens en na de vieringen zijn geen consumpties toegestaan!

One thought on “Info RK en Oec. vieringen in Goed Rede

 • 31 oktober 2020 om 16:01
  Permalink

  Door de corona-maatregelen die per 14 okt 2020 van kracht zijn geworden, kunnen slechts 30 bezoekers een kerkdienst bijwonen ipv de 45 die hierboven worden genoemd
  Onderstaande is overgenomen uit het corona-protocol voor kerkdiensten en bijeenkomsten in Goede Rede: “In de kerkzaal van Goede Rede is plaats voor maximaal 30 personen (excl. voorganger en ambtsdragers). Bij meer dan 30 aanmeldingen zullen zij die zich het laatst hebben aangemeld, de dienst helaas niet fysiek kunnen bijwonen. Bij een volgende kerkdienst die u wilt bijwonen heeft u dan voorrang. U moet zich daarvoor wel weer aanmelden.
  U krijgt bericht als u de kerkdienst niet kunt bijwonen”.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *