Kerkcentrum Goede Rede opent haar deuren voor troost en verwerking!

Nu het gewone leven weer start met alle bijbehorende richtlijnen, begint ook het verwerken van de impact van de coronacrisis. Dit kan zich op verschillende manieren uiten. U zit misschien met tal van vragen en u heeft even een luisterend oor nodig. U wilt graag in stilte een kaarsje aansteken om iemand te gedenken, die in deze coronatijd is overleden. U wilt even tot rust komen bij uw Schepper… Dit begrijpen we goed! Daarom willen we als gezamenlijke kerken er voor u als Havenaar zijn.

In de prachtige kapel kunt u gewoon even gaan zitten of in stilte bidden. Indien u een gesprek wenst, dan kan dat met de aanwezige pastorale medewerk(st)er. Vanaf 1 juni is kerkcentrum Goede Rede daarvoor open op dinsdag- en vrijdagochtend van 10.30 – 12.00 uur en op woensdagmiddag van 13.00 tot 15.00 uur. Bij bezoek willen we u vragen zich aan de nu geldende regels te houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *